Lange Beestenmarkt (1e etage)    
    REEDS VERHUURD  

Fraai 2 kamer appartement

Indeling

Woonkamer met leuke erker 5,5x3. Slaapkamer 3x2,5. Nette keuken 3x1,8. Ruime badkamer met douche, vaste wastafel, toilet en wasmachineaansluiting. Ruime gang met veel kastruimte.

Bijzonderheden

De woning is voorzien van CV, stoffering en veel bergruimte. De woning is gelegen in het centrum op loopafstand van veel leuke winkels, gezellige restaurants, cafés, kroegen, uitgaansgelegenheden, 2 bioscopen en openbaar vervoer (bus 25, 130, tram 2, 3, 6 en randstadrail 3, 4). Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in ca. 5-10 minuten bereikt. Voldoende parkeergelegenheid.


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 58.583 euro voor een persoon of 68.583 euro voor een huishouden van twee of meer personen. Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

In de afgelopen week verhuurd
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Centrum
Plaats: Den Haag
Etage: 1e etage
Oppervlakte: 40.0 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 2
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel:

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 845,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Stofferingskosten: € 15,- p/mnd

Totale huurprijs is € 875,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de (online) gegevens.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving