Nieuwe Haven (3e + 4e etage)    

Zeer centraal gelegen 3 kamer maisonette

Indeling

Gesloten hoofdentree met brievenbussen en deurbellen. Hal met een trap naar de 3e etage. Gesloten deur naar een balkon van 4.0x2.0 aan de achterzijde. Entree maisonette. U komt binnen in een hal met de trap naar de bovengelegen etage en een deur naar de woonkamer. De L-vormige woon-/eetkamer van 9.5x4.0 / 3.0 heeft een open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur.
4e etage:
Kleine overloop. De hoofdslaapkamer van 4.5x4.0 bevind zich aan de voorzijde. Tweede slaapkamer van 4.0x2.1 aan de achterzijde. De badkamer van 2.4x2.0 is voorzien van een douche, wastafel, toilet en wasmachine.

De maisonette beschikt over een opslagruimte van 3.0x2.0 in de onderbouw.


Bijzonderheden

Deze gemeubileerde woning is voorzien van CV, marmoleum vloeren, een balkon en berging in de onderbouw. Gelegen op een uitstekende lokatie midden in het centrum van Den Haag op een steenworp van veel winkels, leuke restaurants, cafés, kroegen, 2 bioscopen, de Openbare Bibliotheek en openbaar vervoer (bus 22, 24, tram 1, 3, 6, 9, 15, 16 en randstadrail 2, 3, 4). Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn binnen enkele minuten bereikt. Parkeren kan met een vergunning.


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 58.583 euro voor een persoon of 68.583 euro voor een huishouden van twee of meer personen. Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

Beschikbaar per: 01-11-2020
Oplevering: Gemeubileerd
Type: Appartement
Buurt: Centrum
Plaats: Den Haag
Etage: 3e + 4e etage
Oppervlakte: 80.0 m2
Slaapkamers: 2
Aantal personen: 2
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel:

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1230,00 p/mnd
Kabel-tv: € 15,- p/mnd
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: € 20,- p/mnd
Gas/water/electra: € 120,- p/mnd
Meubileringskosten: € 50,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1450,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de (online) gegevens.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving