Nobelstraat (1e etage)    
    REEDS VERHUURD  

Luxe gerenoveerd appartement in Hofkwartier

Indeling

Hoofdentree met bellen- en brieventableau, trap naar de eerste verdieping.
Entree appartement. Hal met modern betegeld toilet met fonteintje. Grote en lichte woonkamer van 32m2 die voorzien is van drie Franse balkons met openslaande deuren. Open keuken met diverse inbouwapparatuur. Ruime slaapkamer 12m2 aan de achterzijde. Moderne badkamer met vloerverwarming, inloopdouche en wasmeubel. In de ruimte voor de CV installatie zijn ook een wasmachine en droger aanwezig.

Bijzonderheden

Luxe gerenoveerd appartement in het centraal gelegen Hofkwartier. Het appartement is voorzien van laminaat, gordijnen, geintegreerde zonwering, intercom en beschikt ook over een ruime kelderbox voor bijv. fietsen.
Heerlijk rustig wonen met alle voordelen die de binnenstad te bieden heeft. De terrasjes en winkels liggen op steenworp afstand. Openbaar vervoer om de hoek (Torenstraat). Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen.


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 58.583 euro voor een persoon of 68.583 euro voor een huishouden van twee of meer personen. Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

In de afgelopen week verhuurd
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Centrum
Plaats: Den Haag
Etage: 1e etage
Oppervlakte: 50.0 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 2
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel:

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 895,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 50,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Stofferingskosten: € 50,- p/mnd

Totale huurprijs is € 995,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de (online) gegevens.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving