Noordeinde (1e etage)    

Mooi 2 kamer appartement in hartje centrum

Indeling

Gezamenlijk entree op de begane grond, trap naar de 1e etage. Entree appartement. Ruime woonkamer van 9x6 met een moderne open keuken voorzien van inbouwapparatuur en een bar. Slaapkamer van 6x4. Ruime moderne badkamer voorzien van een ruime inloop-douche, wastafel en toilet.

Bijzonderheden

De woning is voorzien van CV en mooi laminaat. Gelegen in een gezellige winkel-, galerie- en restaurant straat. Op loopafstand vindt u veel winkels, leuke restaurants, cafés, kroegen en openbaar vervoer (tram 1, 10 en bus 22, 24). Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in 5 minuten bereikt.


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 60.036 euro voor een persoon of 70.036 euro voor een huishouden van twee of meer personen . Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

Beschikbaar per: Direct
Oplevering: kaal/gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Centrum
Plaats: Den Haag
Etage: 1e etage
Oppervlakte: 90.0 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 2
Huisdieren:
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1150,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 0,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Stofferingskosten: € 25,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1175,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de (online) gegevens.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving