Oude Boomgaardstraat (begane grond)    
    VERHUURD onder voorbehoud  

In het centrum gelegen 4 kamer parterrewoning met riante tuin

Indeling

Entree appartement. Hal met twee inbouwkasten, waarvan 1 garderobe en 1 berging. De hal is voorzien van authentieke wandtegels. Tochtdeur. Gang met apart toilet. Grote kamer en-suite met aan de voorzijde een sfeervolle woonkamer (3.7x4.3) voorzien van schouw. Originele schuifdeuren met glas-in-lood en 4 inbouwkasten. Grote eetkamer (3.7x3.7/2.8) met openslaande deuren naar de tuin. Gesloten moderne keuken (3.1x2.3) met diverse inbouwapparatuur waaronder een 5-pits gasfornuis. Grote ouder slaapkamer (4.4x3.7) met badkamer en-suite. De badkamer is uitgerust met een ruime douche en wasmeubel. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de tweede slaapkamer. Deze kleinere slaapkamer (3.1x2.8) is uitgerust met een ingebouwd en verhoogd kinderbed en een grote gaderobekast. U kunt van deze kamer ook een studeerkamer maken. Aparte ruime bergruimte met wasmachine.

Vanuit de keuken, slaapkamer en eetkamer heeft u toegang tot de riante, zonnige en fraai aangelegde tuin (9.3x7.8). In de tuin bevinden zich twee terrassen waaronder een overdekt. In de tuin is ook een grote (3x3) houten schuur aanwezig (voorzien van elektriciteit).
Deze woning is slechts beschikbaar tot: 30-11-2020

Bijzonderheden

Deze in 2014 compleet gerenoveerde twee slaapkamer woning ligt vlakbij het centrum van Den Haag. Gelegen in een woonerf en de straat is hierdoor dus autoluw. Fraai aangelegde tuin met vrijwel geen inkijk aan de achterzijde. De tuin dient te worden onderhouden. Woning ligt op loopafstand van het centrum, openbaar vervoer en winkels !
N.B. Diverse meubels zullen (in overleg) worden vervangen en niet alle (klein)meubels zoals op op de foto's zullen blijven.


Details appartement

Beschikbaar per: direct
Oplevering: Gemeubileerd
Type: Appartement
Buurt: Centrum
Plaats: Den Haag
Etage: begane grond
Oppervlakte: 72 m2
Slaapkamers: 2
Aantal personen: 2
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel:

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1300,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 35,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Meubileringskosten: € 60,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1395,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving