Prinsegracht (3e etage)    
    REEDS VERHUURD  

Sfeervolle 2 kamer zolder appartement in hartje centrum

Indeling

Gemeenschappelijke entree. Trap naar 3e etage. Entree appartement, waarbij je direct binnen komt in de lichte woonkamer (7,5x5m) met moderne open keuken die voorzien is van een gasfornuis en afzuigkap. Slaapkamer 4,5x2,5. Nette, ruime badkamer met douchecabine, wastafel, toilet en wasmachine aansluiting.

Bijzonderheden

Deze zolder etage is voorzien van CV en laminaat. Midden in het bruisende centrum, op loopafstand van de winkels, de horeca en het Haaglanden Medisch Centrum. Ideaal te bereiken door de Randstadrail/tram- en bushalte voor de deur.


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 58.583 euro voor een persoon of 68.583 euro voor een huishouden van twee of meer personen. Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

In de afgelopen week verhuurd
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Centrum
Plaats: Den Haag
Etage: 3e etage
Oppervlakte: 50.0 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 2
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 720,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 10,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: € 130,- p/mnd
Stofferingskosten: € 15,- p/mnd

Totale huurprijs is € 875,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving