Prinsegracht (3e etage)    

Beknopte zolderetage voor 1 persoon/student

Indeling

Gemeenschappelijke entree. Trap naar 3 etage. Overloop. Woon/slaapkamer van 3.7x3m met fraai uitzicht over de Prinsegracht. Eigen keuken (incl. inductiekookplaat en koelkast) en badkamer. Deze laatste is voorzien van toilet en douche.


Bijzonderheden

Deze zojuist opgekapte woning is voorzien van  keuken, laminaat en CV. Gelegen in het centrum nabij veel winkels, restaurants, cafes, 2 bioscopen en openbaar vervoer. Zeer geschikt voor een student.


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks gezamelijk inkomen van 47.325 euro. Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

Beschikbaar per: Direct
Oplevering: kaal/gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Centrum
Plaats: Den Haag
Etage: 3e etage
Oppervlakte: 23.0 m2
Slaapkamers: 0
Aantal personen: 1
Huisdieren:
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 530,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 0,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: € 80,- p/mnd
Stofferingskosten: € 10,- p/mnd

Totale huurprijs is € 620,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de (online) gegevens.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving