Wagenstraat (1e etage)    
    VERHUURD onder voorbehoud  

Ruim 2 kamer appartement in hartje Centrum

Indeling

Entree op de begane grond, trap naar de 1e etage. Lichte L-vormige woonkamer van 32m2 met een nette semi-open keuken van 2.5x2.1. Slaapkamer van 5x2 aan de achterzijde. Moderne badkamer voorzien van een bad/douche combinatie, wastafel en wasmachine aansluiting. Apart toilet.

Bijzonderheden

De woning is voorzien van CV, laminaat vloeren en houten kozijnen. Gelegen in het centrum op loopafstand van veel winkels, leuke restaurants, cafés, kroegen, 2 bioscopen en openbaar vervoer (bus 18, 25, 130, tram 2, 6 en randstadrail 2, 3, 4 ). Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in ca. 5 minuten bereikt. Voldoende parkeergelegenheid.


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 57.053 euro voor een persoon of 67.053 euro voor een huishouden van twee of meer personen. Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

Beschikbaar per: 1 januari 2020
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Centrum
Plaats: Den Haag
Etage: 1e etage
Oppervlakte: 50.0 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 2
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 850,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Stofferingskosten: € 10,- p/mnd

Totale huurprijs is € 875,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving