Tesselsestraat (2e etage)    

Gezellig 4 kamer appartement

Indeling

Toegang via open portiek naar de 1e verdieping. Entree appartement; hal met ruimte voor fietsen en meterkast. Trapopgang naar 2e verdieping: L-vormige overloop met daklicht; modern toilet en moderne badkamer 1,85x2,55 voorzien van ligbad, wastafel. Woonkamer 3,5x6,55 met gasblok open haard. Voorzijkamer 2,8x3,6 met bergruimte, achterkamer 3,15x4,25, achterzijkamer (kastenkamer) 2x3,25 met CV en opstelling wasmachine/droger. Nieuwe keuken 1,85x3,15 voorzien diverse inbouwapparatuur (foto's volgen nog). Balkon over de gehele breedte van de woning voorzien van balkonkast.

Bijzonderheden

Gehele woning is voorzien van een laminaat vloer. Gelegen nabij het vernieuwde Tesselseplein en op loopafstand van de duinen en het zuiderstrand. Goed onderhouden portiekwoning op 2e etage met balkon aan de achterzijde. Zeer geschikt voor studenten!


Details appartement

Beschikbaar per: 1 november 2019
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Duindorp
Plaats: Den Haag
Etage: 2e etage
Oppervlakte: 71.0 m2
Slaapkamers: 3
Aantal personen: 2 + 1 kind(eren)
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1065,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Stofferingskosten: € 20,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1100,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving