2e van Blankenburgstraat (2e etage)    

Modern en smaakvol volledig gemeubileerd 3-kamer appartement

Indeling

Gesloten portiek met lift of trap naar de 2e verdieping. Entree appartement, gang/hal met meterkast en toilet met vrijhangend reservoir en fontein. Sfeervolle woonkamer ca. 6.85 x 3.52 met openslaande deuren naar Frans balkon, zithoek, eethoek, t.v. en muziekinstallatie. Open keuken voorzien van een l-vormig modern keukenblok, 5-pits, gasfornuis, afzuigkap, oven, koel-/vries combinatie, spoelbak met douchekraan en wasmachine / droger combinatie. Slaapkamer ca. 2.96 x 1.77 met 1-persoonsbed en met toegang tot het balkon in l-vorm ca. 1.95 x 0.86 en 2.45 x 0.84. Groot genoeg om lekker te zitten in de namiddag/avond zon. Ouderslaapkamer ca. 3.65 x 2.96 met 2-persoonsbed, kledingkasten en boekenkast, moderne badkamer ca. 2.10 x 1.78 met inloopdouche, wastafel en vloerverwarming. Inpandige berging ca. 3.00 x 1.50 in de onderbouw voorzien van elektra.

Bijzonderheden

Appartement maakt deel uit van een kleinschalig complex uit 1979 tussen de originele bebouwing van rond 1900. Het gehele appartement is voorzien van dubbelglas en blokverwarming. Gelegen in de omgeving van het Sweelinckplein en Groot Hertoginnelaan. Uitstekende ligging t.o.v. openbaar vervoer winkelvoorzieningen en OPCW, ICTY en ICJ . Winkels aan de Reinkenstraat, Weimarstraat en Frederik Hendriklaan; de gezellige Haven en Boulevard van Scheveningen zijn op een kleine fiets/loop afstand. Openbaar vervoer, (RandstadRail lijn 3, tramlijn 17, bus 13 en 14), uitvalswegen via Hubertustunnel. Nabij diverse scholen, creches en sportfaciliteiten. Geschikt voor 1 of 2 personen of stel met klein kind. N.B. Voor deze woning is de borg 1,5 maand.


Details appartement

Beschikbaar per: 1 december 2018
Oplevering: Gemeubileerd
Type: Appartement
Buurt: Duinoord
Plaats: Den Haag
Etage: 2e etage
Oppervlakte: 55 m2
Slaapkamers: 2
Aantal personen: 2 + 1 kind(eren)
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 965,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 20,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Water/electra: € 50,- p/mnd
Meubileringskosten: € 90,- p/mnd
Stofferingskosten: € 25,- p/mnd
Blokverwarming: € 100,- p/mnd
Gasniet inbegrepen

Totale huurprijs is € 1250,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving