Danckertsstraat (3e etage)    

Ruim en licht 4 kamer appartement

Indeling

Entree op de begane grond, trap naar de 2e etage. Entree appartement. Trap naar de 3e etage. Overloop. Voorkamer van 6.0x4.0 met een schouw. Achterkamer van 6.5x4.0 met een schouw en openslaande deuren tot een balkon van 6.0x2.0 op het zuiden. Eenvoudige keuken. Tussenslaapkamer van 4.0x2.5 met een vliering. Voorzijkamer van 3.5x1.5. Nette doucheruimte. Separaat toilet.

Bijzonderheden

De woning is voorzien van CV, laminaat vloeren en een terras. Gelegen in een goede en groene buurt nabij winkels, het park Zorgvliet, Museon, het Gemeentemuseum, Omniversum en openbaar vervoer (bus 24 en tram 17). Grote bedrijven zoals het O.P.C.W., I.C.T.Y., Europol en diverse ambassades zijn snel bereikt. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in ca. 15 minuten bereikt. Voldoende parkeergelegenheid.

Ook geschikt voor 2 studenten.


Details appartement

Beschikbaar per: 1 januari 2019
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Duinoord
Plaats: Den Haag
Etage: 3e etage
Oppervlakte: 65 m2
Slaapkamers: 2
Aantal personen: 2
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1010,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 10,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: € 130,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1150,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving