Groot Hertoginnelaan (2e etage)    
    BEZICHTIGING VOLGEBOEKT  

Recent gerenoveerd 2 kamer appartement

Indeling

Gezamenlijk entree op de begane grond, trap naar de 2e etage. Ruime, lichte woonkamer van 6.1x4 met een open keuken voorzien van inbouwapparatuur (o.a. een gas kookplaat, RVS afzuigkap en combi-magnetron) en een bergkast. Zeer ruime, lichte slaapkamer van 4.7x3.4 met toegang tot de moderne badkamer welke voorzien is van een douche cabine, wastafel, toilet en design radiator.


Bijzonderheden

De woning is voorzien van CV en mooie donkere laminaat vloeren. Gelegen op loopafstand van de gezellige winkelstraat "Reinkenstraat" en openbaar vervoer (bus 21 en tram 11). Het centrum van Den Haag is binnen 10 minuten fietsen bereikt en heeft veel winkels, leuke restaurants, cafés, kroegen en 2 bioscopen. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in ca. 10 minuten bereikt. Voldoende parkeergelegenheid. Om te reageren, kunt u een mail sturen naar: iris@anvastgoed.nl


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 58.583 euro voor een persoon of 68.583 euro voor een huishouden van twee of meer personen. Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

Beschikbaar per: 01-10-2020
Oplevering: kaal/gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Duinoord
Plaats: Den Haag
Etage: 2e etage
Oppervlakte: 40.0 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 2
Huisdieren:
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 780,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Water: € 15,- p/mnd
Stofferingskosten: € 15,- p/mnd
Gas / Electraniet inbegrepen

Totale huurprijs is € 825,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de (online) gegevens.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving