Koningin Emmakade (2e etage)    

Twee kamer appartement met balkon

Indeling

Erg lichte woonkamer 5x4.2 met een zwarte schouw en een moderne open keuken voorzien van inbouwapparatuur. Tevens geeft de woonkamer toegang tot een ruim en zonnig balkon 7x2.5 voorzien van houten vlonders. Ruime slaapkamer van 3.5x2.9 met toegang tot een moderne badkamer voorzien van een douche en vaste wastafel. De slaapkamer heeft tevens toegang tot het balkon. Apart toilet met fontein.

Bijzonderheden

Het appartement bevindt zich in een statig herenhuis. De woning is voorzien van CV, een mooie laminaat vloer, een schouw en een heerlijk balkon. Gelegen nabij winkels, openbaar vervoer en diverse uitvalswegen.


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 57.053 euro voor een persoon of 67.053 euro voor een huishouden van twee of meer personen. Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

Beschikbaar per: 1 december 2019
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Duinoord
Plaats: Den Haag
Etage: 2e etage
Oppervlakte: 42.0 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 2
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 790,00 p/mnd
Kabel-tv: € 15,- p/mnd
Servicekosten: € 60,- p/mnd
Internet: € 15,- p/mnd
Gas/water/electra: € 115,- p/mnd

Totale huurprijs is € 995,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving