Swietenstraat, Van (3e etage)    
    REEDS VERHUURD  

Fraaie top-etage in gezellige buurt

Indeling

Gezamelijke entree. Trap naar tweede etage. Entree appartement, met trap naar derde etage. Ruime en lichte woonkamer (7,15x4,55m) met open keuken. Keuken is voorzien van diverse (inbouw)apparatuur. Ruime slaapkamer (4,55x2,75). Badkamer met douche, toilet en wastafel.

Bijzonderheden

Gelegen in het mooie Duinoord. Twee stappen buiten het centrum van Den Haag sta je midden in deze veelzijdige en levendige stadswijk. Met de tram of de fiets sta je zo op het strand, in het centrum of op het station. Winkelen kan je in de Weimarstraat of Reinkenstraat. Loop je de Weimarstraat uit en je bent in het aangrenzende Zeeheldenkwartier, met hippe winkels, pop-up stores en creatieve bedrijvigheid.


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks gezamelijk inkomen van 47.325 euro. Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

In de afgelopen week verhuurd
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Duinoord
Plaats: Den Haag
Etage: 3e etage
Oppervlakte: 37.0 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 1
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 675,00 p/mnd
Kabel-tv: € 10,- p/mnd
Servicekosten: € 10,- p/mnd
Internet: € 20,- p/mnd
Gas/water/electra: € 115,- p/mnd
Stofferingskosten: € 20,- p/mnd

Totale huurprijs is € 850,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving