Foreeststraat, van (1e etage)    
    REEDS VERHUURD  

Leuke kamer met ruim balkon in Geuzenkwartier

Indeling

De kamer is gelegen aan de voorzijde en is (ca.3.8x3.8/ 2x2m) De hele etage wordt gedeeld met 1 andere bewoner, deze is voorzien van een keuken met o.a. een over gaskookplaat, koel-/vriescombinatie en een wasmachine en toegang tot een ruim balkon. Toilet. De badkamer bevindt zich op de 2e etage.

Bijzonderheden

De woning is voorzien van CV, keuken, badkamer, toilet en een ruim balkon. Gelegen nabij de haven van Scheveningen en op loopafstand van de gezellige winkelstraat de Frederik Hendriklaan en openbaar vervoer (bus 23 & tram 17). Binnen 5 minuten fietsen bent u bij het strand, de boulevard, een bioscoop, casino, het Circustheater, een bowling baan en het Westbroekpark. BEZICHTIGINGEN, GRAAG CONTACT OPNEMEN MET JENNIFER@ANVASTGOED.NL OF SCHRIJF U IN OP ONZE SITE EN TOON UW INTERESSE.


Details kamer

In de afgelopen week verhuurd
Oplevering: gestoffeerd
Type: Kamer
Buurt: Geuzenkwartier
Plaats: Den Haag
Etage: 1e etage
Oppervlakte: 18.0 m2
Slaapkamers: 0
Aantal personen: 1
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 340,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 10,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: € 75,- p/mnd

Totale huurprijs is € 425,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving