Jan van Houtstraat (bg + 1e etage)    

Fraaie lichte woning met 3 slaapkamers

Indeling

Entree. Hal welke toegang geeft tot o.a. de lichte woonkamer. In de woonkamer (20m2) bevindt zich een moderne (open) trap naar de verdieping. Ruime aparte keuken met diverse inbouwapparatuur. Ruime slaapkamer (3,1x2,8) die toegang geeft tot een beknopte achterplaats met een achterom, zeer handig voor fietsen. Er is ook een containerruimte aanwezig. Verder bevinden zicht op de begane grond nog een apart toilet (met wasmachine-opstelplaats) en een ruime inpandige bergruimte (3,5x1,6m).
Trap (in woonkamer) naar eerste verdieping. Overloop. Op deze verdieping bevinden zich 2 slaapkamers. Een ruime slaapkamer (4x3/2m) met inbouwkasten en een kleinere slaapkamer (van resp. 3,7x2,1m). Ruime moderne badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel.
Deze woning is slechts beschikbaar tot 01-10-2022


Bijzonderheden

Deze lichte woning ligt in een rustige straat aan de rand van het Statenkwartier, heeft 3 slaapkamers, een gezellige keuken en een achterplaats (met achteruitgang). De gehele woning is voorzien van dubbel glas.
Gelegen dichtbij het strand, de Scheveningse haven, de Frederik Hendriklaan en is gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen. Deze woning is ook geschikt voor 3 studenten.


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 58.583 euro voor een persoon of 68.583 euro voor een huishouden van twee of meer personen. Voor meer informatie klik hier.

Details woonhuis

Beschikbaar per: 01-10-2020
Oplevering: kaal/gestoffeerd
Type: Woonhuis
Buurt: Geuzenkwartier
Plaats: Den Haag
Etage: bg + 1e etage
Oppervlakte: 75.0 m2
Slaapkamers: 3
Aantal personen: 3
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel:

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1315,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Stofferingskosten: € 20,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1350,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de (online) gegevens.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving