Rabarberstraat (1e etage)    
    BEZICHTIGING VOLGEBOEKT  

Fraaie lichte etage met twee slaapkamers in de gezellige Heesterbuurt!

Indeling

Via de trap in het open portiek komt u uit op de 1e verdieping met de entree van de woning. Achter de entree bevindt zich de gang met de meterkast, een vaste kast en welke toegang geeft tot alle ruimtes van de woning. Lichte woonkamer (ca. 5,3x3,5) aan de voorzijde met vrij uitzicht. Slaapkamer (ca. 2,7x2,7) aan de voorzijde met vrij uitzicht. Ruime slaapkamer aan de achterzijde (ca. 5,2x2,9). Gesloten keuken voorzien van diverse (inbouw)apparatuur en met een deur naar het balkon (ca. 4,4x1) op het zuidwesten. Aan de achterzijde bevindt zich nog een kamer (ca. 3,2x2) met een vaste kastenwand die nu dienst doet als inloopkast. Deze kamer geeft ook toegang tot het balkon. Badkamer met douche en wastafelmeubel.

Bijzonderheden

In een rustige straat van de gezellige Heesterbuurt gelegen 3-kamer portiekwoning op de eerste verdieping met vrij uitzicht aan de voorzijde en zonnig achterbalkon op het zuidwesten. De Heesterbuurt ligt centraal tussen het centrum en de kust en heeft een gunstige ligging met op loopafstand winkels (Weimarstraat en Fahrenheitstraat), supermarkten, eetgelegenheden, verschillende scholen en openbaar vervoer. Maar ook groen-, sport-, en recreatievoorzieningen (zuiderpark), de zee, strand en duinen op enkele minuten fietsen.


Details appartement

Beschikbaar per: 1 september 2019
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Heesterbuurt
Plaats: Den Haag
Etage: 1e etage
Oppervlakte: 64.0 m2
Slaapkamers: 2
Aantal personen: 2 + 1 kind(eren)
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel:

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 950,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 0,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen

Totale huurprijs is € 950,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving