Veenendaalkade (4e en 5e etage)    
    REEDS VERHUURD  

Leuk en groot dubbel bovenhuis met 3 slaapkamers

Indeling

Gedeeld trappenhuis naar de 4e etage, eigen appartementsdeur. Ruime gang met verschillende bergingskasten. Grote L-vormige woonkamer met een ruim zitgedeelte en werkende open haard. Een eetgedeelte aan de andere zijde. Luxe grote keuken voorzien van alle gemakken, 6 pits gasfornuis, koelkast, afzuigkap en oven. Deze etage is voorzien van een douche met vast wastafel, een eerste slaapkamer en een apart toilet.

Met een wenteltrap bereikt u de 5e etage. Hier bevinden zich 3 ruime slaapkamers en een badkamer die is voorzien van douche, toilet, wasmachine, droger en vaste wastafel.
Deze woning is slechts beschikbaar tot: 30-06-2021

Bijzonderheden

Het appartement is voorzien van CV, prachtige houten vloeren, luxe keuken, open haard, wasmachine, droger en nog meer. Gelegen in een rustige woonwijk aan een kade met uitzicht over het water en dichtbij het Zuiderpark. Gelegen op loopafstand van winkels, scholen en openbaar vervoer (bus 25, 26 en 130). Station Moerwijk is per fiets binnen enkele minuten bereikt. Het centrum van Den Haag is in ca. 10-15 minuten fietsen bereikt. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in ca. 15-20 minuten bereikt. Voldoende parkeergelegenheid.

Ook mogelijk voor 3 studenten/vriendinnen.
LET OP: meubels op de foto's gaan weg!


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 58.583 euro voor een persoon of 68.583 euro voor een huishouden van twee of meer personen. Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

In de afgelopen week verhuurd
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Leyenburg-Noord
Plaats: Den Haag
Etage: 4e en 5e etage
Oppervlakte: 128.0 m2
Slaapkamers: 3
Aantal personen: 3
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1145,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 10,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Stofferingskosten: € 20,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1175,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving