Margarethaland (2e etage)    

Ruim appartement met 3 slaapkamers en balkon

Indeling

Gezamenlijke entree. Trap naar 2e etage. Entree woning. Hal met apart toilet. Ruime en lichte woonkamer. Volledig uitgeruste, ruime keuken, inclusief vaatwasser. De badkamer is voorzien van inloopdouche, wastafel en was/droogcombinatie. Er zijn drie slaapkamers, de eerste met een tweepersoonsbed, de tweede met twee eenpersoonsbedden en de derde met een eenpersoonsbed. Het appartement beschikt over een klein balkon die te bereiken is via de tweede slaapkamer.

Bijzonderheden

In de straat kunt u gratis parkeren.Treinstation Mariahoeve op 5 minuten loopafstand, tram 6 en bus 24 op 2 minuten loopafstand. Je kunt snel en eenvoudig de snelweg A4, A12 en A13 bereiken. Dit appartement is perfect voor degene die waarde hechten aan comfort, ruimte en privacy.


Details appartement

Beschikbaar per: direct
Oplevering: Gemeubileerd
Type: Appartement
Buurt: Mariahoeve
Plaats: Den Haag
Etage: 2e etage
Oppervlakte: 85 m2
Slaapkamers: 3
Aantal personen: 2 + 2 kind(eren)
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1330,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 20,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Meubileringskosten: € 50,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1400,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuurmakelaar van Den Haag en omgeving