Saffierhorst (3e etage)    
    REEDS VERHUURD  

Ruim 4-kamerappartement nabij de British School

Indeling

Gesloten entree met bellentableau en brievenbussen. Trap naar de derde verdieping. Entree van de woning. Hal met meterkast en separaat toilet met fonteintje. Ruime en lichte kamer en-suite (ca. 10,72 x 3,75/3,00 m) voorzien van nette laminaatvloer, waar eenvoudig een 3e slaapkamer is te realiseren. Dichte keuken ( ca. 3,78 x 1,80 m) voorzien van eenvoudig keukenblok met koel-/vriescombinatie, inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine, wasmachine en droger. Ruime slaapkamer (ca. 3,60 x 3,66 m) gelegen aan de voorzijde van de woning. 2e slaapkamer (ca. 3,78 x 2,30 m) gelegen aan de achterzijde van de woning. Badkamer (ca. 1,09 x 1,90 m) voorzien van douche en wastafel. Zonnig balkon (ca. 12 m2) gelegen op het zuidwesten. Het balkon is bereikbaar vanuit de woonkamer, de keuken en de slaapkamer.

Bijzonderheden

In de gezellige en groene wijk Mariahoeve, op de 3e etage gelegen ruim 4-kamerappartement met een woonoppervlakte van circa 79 m2. De woning beschikt over 2 slaapkamers, een berging in de onderbouw en een ruim en zonnig balkon (zuidwest) over de gehele breedte van de woning. Diverse voorzieningen zoals winkelcentra "Het Kleine Loo" en "Leidschenhage", sportpark Mariahoeve en NS-station Mariahoeve bevinden zich op korte afstand. British School om de hoek.
De huurprijs is exclusief servicekosten van € 25,00, apparatuur € 15,00, stofferingskosten € 25,00 en voorschot stookkosten van € 75,00 (bij meerpersoonshuishouden is dit € 95,00)


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 58.583 euro voor een persoon of 68.583 euro voor een huishouden van twee of meer personen. Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

In de afgelopen week verhuurd
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Mariahoeve
Plaats: Den Haag
Etage: 3e etage
Oppervlakte: 80.0 m2
Slaapkamers: 2
Aantal personen: 2 + 2 kind(eren)
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel:

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1070,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 0,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen

Totale huurprijs is € 1070,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de (online) gegevens.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving