Hoog Buurlostraat (1e etage)    
    REEDS VERHUURD  

Leuke 3-kamer portiekwoning op 1e etage

Indeling

Entree op eerste etage. Hal die toegang geeft tot trap naar de tweede etage. Vestibule: ruime woonkamer met schuifseparatie met fraaie erker met glas-in-lood ramen. Vanuit de gang toegang tot de eerste lichte slaapkamer (10m2) die middels openslaande deuren toegang heeft tot het balkon en tweede slaapkamer. Nieuwe keuken met nieuw apparatuur Tweede slaapkamer (ca 7m2), apart toilet en royale badkamer met douche en wastafel.
Deze woning is slechts beschikbaar tot: 31-05-2022

Bijzonderheden

In de woning bevinden zich nog veel originele details (zoals glas-in-lood). Gehele woning is voorzien van CV. Woning is op steenworp afstand gelegen van de gezellige winkelstraten Apeldoornselaan en Dierenselaan en is prima met openbaar vervoer te bereiken (tram 4).


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks gezamelijk inkomen van 47.325 euro. Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

In de afgelopen week verhuurd
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Oostbroek
Plaats: Den Haag
Etage: 1e etage
Oppervlakte: 75.0 m2
Slaapkamers: 2
Aantal personen: 2
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 710,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 5,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen

Totale huurprijs is € 715,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving