Hoog Buurlostraat (begane grond)    
    BEZICHTIGING VOLGEBOEKT  

Zeer fraaie 3-kamer parterrewoning met tuin

Indeling

Entree (via voortuin). Hal. Ruime woonkamer met schuifseparatie met fraaie erker met glas-in-lood ramen. Lichte achter(slaap)kamer die middels openslaande deuren toegang heeft tot de tuin. Aparte keuken met diverse inbouwapparatuur Tweede slaapkamer (ca 7m2). Apart toilet en royale badkamer met douche en wastafel.
Deze woning is slechts beschikbaar tot: 31-08-2021

Bijzonderheden

In de woning bevinden zich nog veel originele details (zoals glas-in-lood). Gehele woning is voorzien van CV. Woning is op steenworp afstand gelegen van de gezellige winkelstraten Apeldoornselaan en Dierenselaan en is prima met openbaar vervoer te bereiken (tram 4).


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 57.053 euro voor een persoon of 67.053 euro voor een huishouden van twee of meer personen. Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

Beschikbaar per: direct
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Oostbroek
Plaats: Den Haag
Etage: begane grond
Oppervlakte: 79.0 m2
Slaapkamers: 2
Aantal personen: 2
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 950,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 0,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen

Totale huurprijs is € 950,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving