Kepplerstraat (2e etage)    
    REEDS VERHUURD  

Zeer fraaie designstudio in oud schoolgebouw

Indeling

Volledig gemeubileerde luxe studio op de tweede etage, voorzien van woon/slaap gedeelte met een tweepersoonsbed . Compacte maar zeer fraaie keuken voorzien van vaatwasser, koelkast, kookplaat, afzuigkap, wasmachine en eventueel een magnetron. Luxe badkamer met toilet, wastafel en regendouche. De studio is voorzien van diverse inbouwkasten. De woning heeft een terras van 16m2.
Deze woning is slechts beschikbaar tot: 31-08-2022

Bijzonderheden

Deze modern ingerichte studio is gelegen op de tweede (hoogste) verdieping van een voormalig (begin van de twintigste eeuw) schoolgebouw. Deze woning is slechts op 3km van het centrum gelegen en is met het openbaar vervoer goed te bereiken. De studio is per lift te bereiken. Deze studio wordt inclusief energie en tv/internet verhuurd voor totaal 975 euro


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 58.583 euro voor een persoon of 68.583 euro voor een huishouden van twee of meer personen. Voor meer informatie klik hier.

Details studio

In de afgelopen week verhuurd
Oplevering: Gemeubileerd
Type: Studio
Buurt: Regentessekwartier
Plaats: Den Haag
Etage: 2e etage
Oppervlakte: 26.0 m2
Slaapkamers: 0
Aantal personen: 1
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 840,00 p/mnd
Kabel-tv: € 15,- p/mnd
Servicekosten: € 5,- p/mnd
Internet: € 5,- p/mnd
Gas/water/electra: € 75,- p/mnd
Meubileringskosten: € 35,- p/mnd

Totale huurprijs is € 975,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de (online) gegevens.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving