Kepplerstraat (2e etage)    

Zeer fraaie designstudio in oud schoolgebouw

Indeling

Volledig gemeubileerde luxe studio op de tweede etage, voorzien van woon/slaap gedeelte met een tweepersoonsbed en een slaapbank. Compacte maar zeer fraaie keuken voorzien van vaatwasser, koelkast, kookplaat en afzuigkap. Luxe badkamer met toilet, wastafel en regendouche. De studio is voorzien van diverse inbouwkasten. De woning heeft een terras van 16m2.

Bijzonderheden

Deze modern ingerichte studio is gelegen op de tweede (hoogste) verdieping van een voormalig (begin van de twintigste eeuw) schoolgebouw. Deze woning is slechts op 3km van het centrum gelegen en is met het openbaar vervoer goed te bereiken. N.B. Er is geen wasmachine/droger aanwezig, maar in de nabijgelegen Weimarstraat zijn er verschillende wasserettes.


Details studio

Beschikbaar per: 21 december 2018
Oplevering: Gemeubileerd
Type: Studio
Buurt: Regentessekwartier
Plaats: Den Haag
Etage: 2e etage
Oppervlakte: 26 m2
Slaapkamers: 0
Aantal personen: 2
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 790,00 p/mnd
Kabel-tv: € 10,- p/mnd
Servicekosten: € 5,- p/mnd
Internet: € 10,- p/mnd
Gas/water/electra: € 75,- p/mnd
Meubileringskosten: € 35,- p/mnd

Totale huurprijs is € 925,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving