Regentesselaan (begane grond)    
    REEDS VERHUURD  

Gezellige partere kamer met hoogslaper

Indeling

Deze kamer van 14 m2 plus hoogslaper ligt op de begane grond van een gezellig (studenten)huis. In het huis bevinden zich totaal vijf kamers waarin woonachtig zijn jong werkenden en studenten. Op de begane grond zijn twee andere kamers te vinden, net als de gemeenschappelijke ruimtes: de ruime keuken, de douche, het toilet en de ruime achtertuin.

Bijzonderheden

Gelegen nabij terrasjes, de winkelstraat Weimarstraat en openbaar vervoer (tram 11 en randstadrail 3). Het centrum van Den Haag is per fiets in 5-10 minuten te bereiken en heeft veel winkels, leuke restaurants, caf€s, kroegen en 2 bioscopen. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn binnen 15 minuten bereikt. Voldoende parkeergelegenheid.


Details appartement

In de afgelopen week verhuurd
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Regentessekwartier
Plaats: Den Haag
Etage: begane grond
Oppervlakte: 22 m2
Slaapkamers: 0
Aantal personen: 1
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 355,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 10,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: € 85,- p/mnd

Totale huurprijs is € 450,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving