Rijswijkseweg (begane grond)    

Ruime gerenoveerde parterre geschikt voor 3 studenten

Indeling

Entree. Hal welke toegang geeft tot de eerste slaapkamer (4.7x3.4m) aan de voorzijde. Aan het eind geeft de hal toegang tot de badkamer en keuken. In de hal bevindt zich ook nog een wastafel en wasmachine aansluiting. De badkamer is voorzien van een douche en toilet. De ruime keuken (9m2) is voorzien van diverse (inbouw)apparatuur en opklapbare eettafel met stoelen. Aan de achterzijde ligt de tweede slaapkamer (5,2x3.6m) en de derde slaapkamer (6,5x2,8m). Deze twee slaapkamers hebben (net zoals de keuken) toegang tot de grote achtertuin (26m2). In de tuin staat een ruime en goed geïsoleerde schuur (3x3m). Deze is zelfs voorzien van een keukenblok met oven.

Bijzonderheden

Deze fraaie parterre is zeer gunstig gelegen t.o.v. De Haagse Hogeschool, winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen. De woning wordt op dit moment geheel gerenoveerd en wordt voorzien van rolgordijnen en plafonnieres. Zodra dit gereed is volgen er meer foto's.


Details appartement

Beschikbaar per: 15 september 2019
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Rijswijk
Plaats: Den Haag
Etage: begane grond
Oppervlakte: 78.0 m2
Slaapkamers: 3
Aantal personen: 3
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1310,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Stofferingskosten: € 25,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1350,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving