2e Messstraat (3e etage)    

Fraai gemeubileerd appartement in hartje Scheveningen

Indeling

Hal met lift/trap en op de derde verdieping heeft u uw eigen voordeur. Hal richting de woonkamer, mooie moderne open keuken voorzien van alle gemakken. De modern ingerichte woonkamer is voorzien van een lekkere zithoek en genoeg kasten voor bergruimte. Vanuit de woonkamer heeft u een toegang tot een knus balkon gelegen op het zuiden. Verder beschikt u over een moderne badkamer met douche, toilet, wastafel, radiator voor uw handdoeken en wasmachine. De slaapkamer is aan de galerijzijde, en heeft een groot raam. Mooie kast zorgt voor genoeg ruimte voor uw kleding.

Bijzonderheden

Achter het Circustheater bevindt zich een net appartementen complex. Het appartement is voorzien van CV, mooi laminaat, dubbele beglazing, een balkon en meubilering. Gelegen op loopafstand van winkels, het strand, de boulevard, een bioscoop, casino, het Circustheater, een bowling baan en openbaar vervoer (tram 1, 9 en bus 21, 22, 23). Voldoende parkeergelegenheid.


Details appartement

Beschikbaar per: direct
Oplevering: Gemeubileerd
Type: Appartement
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: 3e etage
Oppervlakte: 50 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 2
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 890,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 30,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: € 55,- p/mnd
Meubileringskosten: € 35,- p/mnd
Stofferingskosten: € 10,- p/mnd
Blokverwarming: € 75,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1095,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuurmakelaar van Den Haag en omgeving