Badhuisstraat (2e etage)    

Leuk, gemeubileerd 2 kamer appartement

Indeling

Lichte woonkamer van 22 m2 met een open keuken voorzien van een 4-pits keramische kookplaat en apparatuur. Slaapkamer van 9m2. Boven de slaapkamer bevindt zich nog een entresol met 2 slaapplaatsen die te bereiken is met een ladder in de woonkamer. Nette badkamer voorzien van een douche, wastafel en toilet. Er is een ruim, zonnig dakterras van 15m2 dat gedeeld wordt met andere bewoners.

Bijzonderheden

De woning is voorzien van CV, vloerbedekking en meubilering. Er is een gemeenschappelijk dakterras, wasmachine en droger aanwezig. Gelegen in een gezellige winkelstraat op loopafstand van het strand, de boulevard, een kinderboerderij, zwembad De Blinkerd, een sportschool en openbaar vervoer (bus 22 en tram 1, 11). In 5 minuten fietsen bent u bij de gezellige winkelstraat Frederik Hendriklaan, het Westbroekpark met de mooie rozentuin, een bioscoop, casino, het Circustheater en een bowling baan. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in ca. 10-15 minuten bereikt. Parkeren is mogelijk met een vergunning.


Details appartement

Beschikbaar per: 1 september 2018
Oplevering: Gemeubileerd
Type: Appartement
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: 2e etage
Oppervlakte: 40 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 2
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel:

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 720,00 p/mnd
Kabel-tv: € 15,- p/mnd
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: € 15,- p/mnd
Gas/water/electra: € 135,- p/mnd
Meubileringskosten: € 50,- p/mnd

Totale huurprijs is € 950,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuurmakelaar van Den Haag en omgeving