Berkenbosch Blokstraat (2e etage)    

Ruim tweekamer appartement nabij Circustheater

Indeling

Gemeenschappelijke entree. Hal met trap naar tweede etage. Entree appartement. Hal. Ruime en lichte woonkamer (6.15x2.85) met open keuken (3.75x2.55) en bergkast. De keuken is voorzien van koelkast, afzuiginstallatie en 2-pits elektrische kookplaat en fraai granieten werkblad. Achter de keuken bevindt zich de badkamer welke voorzien is van een douche, wastafel en toilet. Aan de voorzijde van het pand bevindt zich de sfeervolle en zeer ruime slaapkamer (6.05x4.00). P.S. Er is geen wasmachine(aansluiting) aanwezig in het appartement.
Deze woning is slechts beschikbaar tot: 28-02-2022

Bijzonderheden

Dit appartement is gelegen op een perfecte lokatie. Op steenworp afstand van het Circustheater en op loopafstand van winkels, het strand, de boulevard, een bioscoop, casino, een bowling baan, zwembad en openbaar vervoer. Er geldt een verplichte bijdrage voor GWE en internet van 200 euro per maand.


Details appartement

Beschikbaar per: direct
Oplevering: Gemeubileerd
Type: Appartement
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: 2e etage
Oppervlakte: 61.0 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 2
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1195,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 0,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen

Totale huurprijs is € 1195,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de (online) gegevens.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving