Dirk Hoogenraadstraat (2e etage)    
    NIEUW  

Leuk gemeubileerd appartement met balkon nabij strand

Indeling

Entree. Eigen trap naar 2e etage. Hal. Woonkamer van 35m2 met ruime open keuken, grote slaapkamer 20m2 en een kleine slaapkamer. Verder een fijne badkamer. Het appartement is van alle gemakken voorzien. (TV met flatscreen, grote keuken met vaatwasser, DVD speler, magnetron, internet, wasmachine + droger). Kortom, een heerlijk plekje om te genieten. Het heeft ook een balkon (vanuit de woonkamer) waar de zon schijnt tot laat in de middag.
Deze woning is slechts beschikbaar tot 31-08-2022


Bijzonderheden

Leuk appartement in een rustige straat in Scheveningen. Het ligt op slechts 100 meter verwijderd van het strand en de gezellige boulevard van Scheveningen. Heerlijk eten, terrasje pakken, naar het casino of gewoon eens lekker bijkomen door een wandeling in de duinen, het kan allemaal. Het strand is op 5 minuten loopafstand waar altijd van alles te doen is. In de buurt is er ook van alles te doen voor kinderen zoals een kinderboerderij, Sealife, een speeltuin, trampoline springen. En op nog geen 200 meter lopen bevindt zich zwembad De Blinkerd".


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 58.583 euro voor een persoon of 68.583 euro voor een huishouden van twee of meer personen. Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

Beschikbaar per: Direct
Oplevering: Gemeubileerd
Type: Appartement
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: 2e etage
Oppervlakte: 65.0 m2
Slaapkamers: 2
Aantal personen: 2
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 950,00 p/mnd
Kabel-tv: € 15,- p/mnd
Servicekosten: € 20,- p/mnd
Internet: € 25,- p/mnd
Gas/water/electra: € 115,- p/mnd
Meubileringskosten: € 50,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1175,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de (online) gegevens.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving