Dirk Hoogenraadstraat (3e etage)    
    REEDS VERHUURD  

Ruim 3 kamer appartement met vrij uitzicht

Indeling

Centrale entree. Trap naar de 3e verdieping. Entree appartement. Ruime hal. Vanuit de hal heeft u toegang tot de lichte en ruime woonkamer (5.70 x 5.40) met ramen over de volle breedte en vanuit de woonkamer komt u in de half open keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een 4-pits gasfornuis. Badkamer met bad, separate douche, wastafelmeubel, wasmachine en droger. Hoofdslaapkamer (3.60x2.60), tweede slaapkamer (3.40 x 2.40). Vanuit de hal heeft u toegang tot het ruime balkon (12m2) op het westen.

Deze woning is slechts beschikbaar tot: 31-07-2022

Bijzonderheden

Ruim opgezet, geheel gemeubileerd, 3 kamer appartement in het in 1997 gerenoveerde Huys VandenBosch. Nabij winkels en uitgaanscentrum. Gelegen op ca 300m afstand van het strand. Bij dit appartement kan een vaste, eigen parkeerplaats op het afgesloten achterterrein gehuurd worden voor 80 euro extra p/mnd.


Details appartement

In de afgelopen week verhuurd
Oplevering: Gemeubileerd
Type: Appartement
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: 3e etage
Oppervlakte: 85.0 m2
Slaapkamers: 2
Aantal personen: 2
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel:

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1325,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 25,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Meubileringskosten: € 25,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1375,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de (online) gegevens.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving