Dirk Hoogenraadstraat (2e etage)    

Leuke gemeubileerde studio met balkon achter het Circustheater

Indeling

Gemeenschappelijke entree. Trap naar tweede etage. Entree studio. Ruime L-vormige woon/slaapkamer 5,8x6,9 met deur naar een balkon. Open keuken met een moderne keukenblok met diverse (inbouw) apparatuur. Ruime badkamer 2,5x2 met bad, douche, vaste wastafel en toilet.

Bijzonderheden

De studio is voorzien van CV, PVC-vloer en meubels. De woning voldoet aan alle brandvoorschriften. Het appartement ligt op een steenworp afstand van het strand, de boulevard en het Kurhaus. Tevens dichtbij scholen (ook internationale zoals de Franse en Duitse school), winkels, ruim aanbod openbaar vervoer en de toegang tot uitvalswegen. Parkeervergunning mogelijk.


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks gezamelijk inkomen van 47.325 euro. Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

Beschikbaar per: 17 augustus 2020
Oplevering: Gemeubileerd
Type: Appartement
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: 2e etage
Oppervlakte: 41.0 m2
Slaapkamers: 0
Aantal personen: 1
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel:

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 725,00 p/mnd
Kabel-tv: € 20,- p/mnd
Servicekosten: € 10,- p/mnd
Internet: € 25,- p/mnd
Gas/water/electra: € 115,- p/mnd
Meubileringskosten: € 30,- p/mnd

Totale huurprijs is € 925,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving