Groningsestraat (2e etage)    
    REEDS VERHUURD  

Beknopt gerenoveerd 2 kamer appartement

Indeling

Een kleine zitkamer (kleuren TV, DVD-speler, CD-speler met radio, en Internet verbinding) met een open keuken (servies, bestek, kookpannen, combi-magnetron, waterkoker, halogeen kookplaat, en koelkast met vriezer) en toegang tot een groot zonnig balkon. Kleine slaapkamer met elektrisch verstelbaar bed en TV. Moderne badkamer voorzien van een ruime douche, wastafel, toilet en handdoekradiator. Stofzuiger en strijkplank met strijkijzer zijn ook aanwezig.
Deze woning is slechts beschikbaar tot: 30-11-2020

Bijzonderheden

De gemeubileerde woning is voorzien van CV, tapijt en een groot zonnig balkon. Gelegen nabij het strand, de boulevard, diverse winkels, een bioscoop, casino, het Circustheater, een bowling baan en openbaar vervoer (tram 1, 9 en bus 21, 22). Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn snel bereikt. Mogelijkheid tot huren van een parkeerplek voor €75,- per maand.


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 57.053 euro voor een persoon of 67.053 euro voor een huishouden van twee of meer personen. Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

In de afgelopen week verhuurd
Oplevering: Gemeubileerd
Type: Appartement
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: 2e etage
Oppervlakte: 20.0 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 1
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 500,00 p/mnd
Kabel-tv: € 10,- p/mnd
Servicekosten: € 75,- p/mnd
Internet: € 15,- p/mnd
Gas/water/electra: € 100,- p/mnd

Totale huurprijs is € 700,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving