Groningsestraat (2e etage)    

Fraai gerenoveerd 2 kamer appartement nabij het strand

Indeling

Gemeenschappelijke entree. Trap naar tweede etage. Woonkamer van 25m2, voorzien van TV, DVD-speler met radio en Internet verbinding. De woonkamer heeft toegang tot een zonnig balkon van 3x1. Semi open keuken voorzien van halogeen kookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, koelkast met vriezer, servies, bestek en kookpannen. Lichte slaapkamer van 3x3m. Moderne badkamer voorzien van een ruime douche, wastafel en toilet.

Bijzonderheden

Dit appartement wordt geheel opnieuw geschilderd en voorzien van nieuw laminaat. Op de eerste etage bevindt zich een gemeenschappelijke wasmachine. Perfect gelegen nabij het strand, de boulevard, diverse winkels, een bioscoop, casino, het Circustheater, een bowling baan en openbaar vervoer (tram 1, 9 en bus 21, 22). Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn snel bereikt. Nieuwe foto's van het interieur volgen z.s.m.


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 58.583 euro voor een persoon of 68.583 euro voor een huishouden van twee of meer personen. Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

Beschikbaar per: 10 juli 2020
Oplevering: Gemeubileerd
Type: Appartement
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: 2e etage
Oppervlakte: 40.0 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 1
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 830,00 p/mnd
Kabel-tv: € 15,- p/mnd
Servicekosten: € 20,- p/mnd
Internet: € 15,- p/mnd
Gas/water/electra: € 105,- p/mnd
Meubileringskosten: € 10,- p/mnd

Totale huurprijs is € 995,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving