Havenkade (2e etage)    

Stijlvol en ruim 2 kamer appartement met 2 balkons

Indeling

Eigen entree op de begane grond, trap naar de 2e etage. Gang. Ruime woon-/eetkamer met een moderne open haard welke 180 graden gedraaid kan worden. Verder heeft de woonkamer een plafond met zichtbare constructiebalken en aan weerszijden toegang tot een zonnig balkon c.q. terras met terrasverwarming. Het balkon aan de voorzijde kijkt uit over een kinderboerderij. De luxe, moderne open keuken is voorzien van diverse (inbouw) apparatuur en een kookeiland. Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich een slaapruimte. De slaapruimte heeft toegang tot de mooie, moderne badkamer welke is voorzien van een douche, design wastafel met passend meubel, een toilet en design radiator.

Bijzonderheden

Deze gemeubileerde woning is in 2011 geheel gerenoveerd en is voorzien van CV, prachtige eikenhouten vloeren, een moderne open haard, luxe keuken met kookeiland, mooie moderne badkamer en 2 balkons/terrassen. Gelegen tegenover een kinderboerderij op loopafstand van de winkelstraat Badhuisstraat, het strand, de boulevard, een bioscoop, casino, het Circustheater, een bowling baan, zwembad De Blinkerd en openbaar vervoer (bus 22 en tram 1). Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in 10-15 minuten bereikt. Parkeren kan met een vergunning.
N.B. Niet al het meubilair dat op de foto's te zien is, hoort bij de woning.


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 57.053 euro voor een persoon of 67.053 euro voor een huishouden van twee of meer personen. Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

Beschikbaar per: 1 december 2019
Oplevering: Gemeubileerd
Type: Appartement
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: 2e etage
Oppervlakte: 65.0 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 2
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel:

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1185,00 p/mnd
Kabel-tv: € 15,- p/mnd
Servicekosten: € 20,- p/mnd
Internet: € 25,- p/mnd
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Meubileringskosten: € 50,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1295,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving