Heemraadstraat (bg + 1e etage)    

Zeer fraai 2 kamer vissershuisje met tuin

Indeling

Via de voordeur en een lange gang (met extra veel bergruimte en wasmachine) kom je in de grote tuin van 6x3,5 voorzien van vaste zithoek en grote tafel. Hier is de voordeur van het huisje. Je komt binnen in de L-vormige woonkamer (ca. 30m2) met een open, moderne keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. De woonkamer heeft een originele stenen open haard. Op de begane grond bevindt zich ook een moderne badkamer die voorzien is van een douche, vaste wastafel en toilet. Via een open trap kom je op de bovengelegen etage waar zich een ruime en lichte slaapkamer (5x4) bevindt.
Deze woning is slechts beschikbaar tot: 01-08-2020

Bijzonderheden

Deze woning is nog niet zo lang geleden gerenoveerd en o.a. voorzien van vloerverwarming, zonnepanelen, nieuwe cv-ketel, keuken en trap. De tuin is heel gunstig gelegen: uit de wind en heeft al vanaf april zon. Gelegen in een leuke buurt op een steenworp van de winkelstraten Badhuisstraat en Keizerstraat en loopafstand van het strand, de boulevard, een kinderboerderij, het Westbroekpark met de mooie rozentuin en openbaar vervoer (tram 1, 11 en bus 22). Binnen 5 minuten fietsen bent u bij de gezellige winkelstraat Frederik Hendriklaan, een bioscoop, casino, het Circustheater en een bowling baan. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in ca. 15 minuten bereikt. Parkeren kan met een vergunning.


Details woonhuis

Beschikbaar per: 1 september 2019
Oplevering: gestoffeerd
Type: Woonhuis
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: bg + 1e etage
Oppervlakte: 65.0 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 2
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel:

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1130,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Meubileringskosten: € 50,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1195,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving