Jurriaan Kokstraat (begane grond)    

Leuke, lichte studio, compact als een Tiny House!

Indeling

Deze studio is compleet gerenoveerd tot een ruimtelijke en goed ingerichte studio. De voordeur bevindt zich aan de straatkant en u komt binnen in een halletje om de jassen op te hangen. De studio heeft een duidelijk eet- en zitgedeelte en voelt huiselijk en gezellig. De keuken is compleet ingericht met koelkast en vriesvak, vaatwasser, keramische kookplaat en oven-, magnetron combi. Verder om de hoek vindt u de compacte badkamer met douche, toilet en wastafeltje. De studio is geschikt voor 1 persoon maar kan tegen een meerprijs van 30 euro door een koppel worden gehuurd.

Bijzonderheden

De studio is voorzien van CV, wasmachine, een laminaat vloer en TV en internet. Gelegen op een steenworp van de winkelstraten Badhuisstraat en Keizerstraat, en loopafstand van het strand, de boulevard, een bioscoop, casino, het Circustheater, een bowling baan, zwembad De Blinkerd, een kinderboerderij, het Westbroekpark met de mooie rozentuin en openbaar vervoer (bus 22 en tram 1). Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in ca. 15 minuten bereikt. Voldoende parkeergelegenheid.


Details studio

Beschikbaar per: direct
Oplevering: Gemeubileerd
Type: Studio
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: begane grond
Oppervlakte: 25.0 m2
Slaapkamers: 0
Aantal personen: 2
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 690,00 p/mnd
Kabel-tv: € 10,- p/mnd
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: € 25,- p/mnd
Gas/water/electra: € 100,- p/mnd
Meubileringskosten: € 35,- p/mnd

Totale huurprijs is € 875,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving