Jurriaan Kokstraat (2e etage)    
    NIEUW  

Compleet gerenoveerd 4 kamer appartement met dakterras

Indeling

Gemeenschappelijke entree. Trap naar tweede etage. Entree appartement. Lichte woonkamer (6,8x3,6m). Open keuken met diverse inbouwapparatuur. Middels en-suite deuren toegang tot een lichte eetkamer (4,3x3,6m) aan de voorzijde, welke evt. ook als slaapkamer dienst kan doen. Kleine slaapkamer aan de voorzijde (3,1x2,2m). Tweede ruime slaapkamer aan de achterzijde (4,2x2,1m). Badkamer met wastafel en douche. Apart toilet. Via een vaste trap heeft dit appartement ook nog toegang tot een riant dakterras (6,5x6m).

Bijzonderheden

Deze fantastisch gerenoveerde woning is o.a. voorzien van een nieuwe keuken, badkamer, vloeren, kozijnen, cv, en deuren, kortom alles is nieuw! Ook is er veel geinvesteerd in een goede isolatie. Wat geleid heeft tot een energielabel A. Gelegen midden in Scheveningen, nabij winkels (Keizerstraat), kinderboerderij, boulevard en strand. Openbaar vervoer ook in de directe nabijheid. Parkeren kan met parkeervergunning. Zodra het dakterras gereed is volgen ook hier de foto's van.


Details appartement

Beschikbaar per: direct
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: 2e etage
Oppervlakte: 66.0 m2
Slaapkamers: 3
Aantal personen: 2 + 1 kind(eren)
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel:

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1350,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Stofferingskosten: € 30,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1395,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving