Jurriaan Kokstraat (1e etage)    

Fraaie 2 slaapkamer woning met zonnig balkon nabij strand

Indeling

Via portiektrap naar de 1e etage. Entree. Hal met apart toilet. Ruime woon/eetkamer en suite (ca 11.20 x 3.50) voorzien van laminaatvloer en gelhaard en nieuwe schuifseparatie (voorzien van glas-in-lood). Lichte hoekkeuken voorzien van vaatwasser, koelkast, vriezer, oven, gaskookplaat, afzuigkap en wasmachine. De keuken is bereikbaar via de hal en via een glazen schuifdeur in de eetkamer. De keuken geeft toegang naar zonnig balkon gelegen op het zuidwesten. Voorslaapkamer (ca 2.90 x 2.85). Badkamer voorzien van ruime inloop douche en wastafelmeubel met achtergelegen beknopte slaapkamer (ca. 2.33 x 2.25).
Deze woning is slechts beschikbaar tot 31-03-2021


Bijzonderheden

Deze nette gemeubileerde vier kamer woning ligt midden in Scheveningen, nabij winkels (Keizerstraat), Franse School, kinderboerderij, boulevard en strand. Openbaar vervoer ook in de directe nabijheid. Parkeren kan met parkeervergunning.


Details appartement

Beschikbaar per: 01-10-2020
Oplevering: Gemeubileerd
Type: Appartement
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: 1e etage
Oppervlakte: 79.0 m2
Slaapkamers: 2
Aantal personen: 2
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1085,00 p/mnd
Kabel-tv: € 20,- p/mnd
Servicekosten: € 10,- p/mnd
Internet: € 20,- p/mnd
Gas/water/electra: € 135,- p/mnd
Meubileringskosten: € 25,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1295,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de (online) gegevens.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving