Korbootstraat (2e etage)    

Schitterend geheel gerenoveerd appartment met balkon

Indeling

Gemeenschappelijke entree. Trap naar tweede etage. Entree appartement. Grote woonkamer (6,2x3,3m). Nieuwe (gesloten) keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers, een van 3,4x3,3m en een kleinere van 2,5x2,2m welke toegang geeft tot een beknopt balkon.

Bijzonderheden

Dit compleet gerenoveerd appartement is gelegen in de haven van Scheveningen op loopafstand van diverse winkels, veel gezellige restaurants, cafés, het strand, de boulevard en openbaar vervoer (bus 22, tram 1, 11). Binnen 5 minuten fietsen bent u bij een bioscoop, casino, het Circustheater, een bowling baan en het Westbroekpark met de mooie rozentuin. Voldoende parkeergelegenheid voor vergunninghouders. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in ca. 10 minuten bereikt.
Na de renovatie zullen er zsm nieuwe foto's gemaakt worden.


Details appartement

Beschikbaar per: 15 oktober 2019
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: 2e etage
Oppervlakte: 48.0 m2
Slaapkamers: 2
Aantal personen: 2
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 960,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Stofferingskosten: € 20,- p/mnd

Totale huurprijs is € 995,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving