Maaswijkstraat (1e + 2e etage)    

Leuke gemeubileerde woning

Indeling

Entree via metalen buitentrap. Groot terras. Entree. Grote gezellige eetkeuken met diverse inbouwapparatuur. Hal met apart toilet en opstelplaats wasmachine. Ruime woonkamer 6x3,75m. Trap naar 2e etage waar zich de 2 slaapkamers van 3x4m en 2x3m bevinden. Mooie moderne badkamer met douche, vaste wastafel en toilet.

Woning ook geschikt voor woningdelers!


Deze woning is slechts beschikbaar tot 31-10-2022


Bijzonderheden

Voorzien van CV, nieuw laminaat en klassiek ingericht.Gelegen op loopafstand van winkels, het strand, de boulevard, haven, een bioscoop, casino, het Circustheater, een bowling baan, een kinderboerderij, het Westbroekpark met de mooie rozentuin en openbaar vervoer. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in 10 minuten bereikt. Voldoende parkeergelegenheid.


Details appartement

Beschikbaar per: 01-11-2020
Oplevering: Gemeubileerd
Type: Appartement
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: 1e + 2e etage
Oppervlakte: 65.0 m2
Slaapkamers: 2
Aantal personen: 2
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1095,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Water: € 15,- p/mnd
Meubileringskosten: € 50,- p/mnd
Gas / Electraniet inbegrepen

Totale huurprijs is € 1175,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de (online) gegevens.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving