Marcelisstraat (1e etage)    

Ruim 4 kamer appartement met balkon in Scheveningen

Indeling

Gezamenlijk entree op de begane grond met een trap naar de 1e etage. Entree appartement. Zeer ruime woonkamer van ca. 7x3,5. Badkamer voorzien van toilet en douche. Grote keuken van ca. 3,8x2 voorzien van een 4-pits gas kookplaat, vaatwasmachine en afzuigkap. Kleine gang met bergruimte die voorzien is van een wasmachine. Vanuit deze gang heeft u toegang tot het zonnige balkon (4,8x1,7) op het zuid-westen en de twee ruime slaapkamers van resp.4x3,4 en 3,8x3,8. Deze laatste is voorzien van een grote wandvullende kledingkast. Op de (gemeenschappelijke) overloop bevindt zich nog een extra kamer (2,8x2) die te gebruiken is als een studeer- of hobbykamer.
Deze woning is slechts beschikbaar tot 01-10-2022


Bijzonderheden

Deze woning is voorzien van CV, laminaat, gordijnen, vitrages, kunststof kozijnen met dubbele beglazing, een zonnig balkon. Gelegen aan een winkelstraat op loopafstand van de winkelstraat Keizerstraat, het strand, de zee, boulevard, een bioscoop, casino, het Circustheater, een bowling baan, een kinderboerderij, het Westbroekpark met de mooie rozentuin en openbaar vervoer (bus 23 en tram 1). Nabij uitvalswegen (A4, A12, A13 en A44). Voldoende parkeergelegenheid met een bewonersvergunning.


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 58.583 euro voor een persoon of 68.583 euro voor een huishouden van twee of meer personen. Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

Beschikbaar per: 01-10-2020
Oplevering: kaal/gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: 1e etage
Oppervlakte: 90.0 m2
Slaapkamers: 2
Aantal personen: 3
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1255,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: € 160,- p/mnd
Stofferingskosten: € 20,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1450,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de (online) gegevens.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving