Maststraat (2e etage)    

Licht 2 kamer appartement

Indeling

Gezamenlijk entree op de begane grond. Trap naar de 1e etage, trap naar de 2e etage, entree appartement, overloop. Ruime en lichte woon-/eetkamer van ca. 7.0x3.0 met een open haard en open keuken. De woonkamer is gelegen op de hoek van het gebouw. Slaapkamer van ca. 2.5x2.0. Nette badkamer voorzien van een douchecabine en wastafel. Separaat toilet.

Bijzonderheden

De woning is voorzien van CV, laminaat vloer en een open haard. Gelegen op loopafstand van diverse winkels, de haven met veel gezellige restaurants en cafés, het strand, de boulevard, en openbaar vervoer (bus 22 en tram 1, 11). Binnen 5 minuten fietsen bent u bij een bioscoop, casino, het Circustheater, een bowling baan en het Westbroekpark met de mooie rozentuin. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in ca. 10-15 minuten bereikt. Voldoende parkeergelegenheid. N.B. Deze woning wordt gestoffeerd opgeleverd.


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 57.053 euro voor een persoon of 67.053 euro voor een huishouden van twee of meer personen. Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

Beschikbaar per: 1 januari 2020
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: 2e etage
Oppervlakte: 40.0 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 1
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 695,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 10,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: € 120,- p/mnd
Stofferingskosten: € 25,- p/mnd

Totale huurprijs is € 850,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving