Pansierstraat (1e etage)    

Mooie en licht 2 kamer appartement

Indeling

Aan de prachtige Pansierstraat heeft u toegang tot een klassiek pand, gezamenlijke voordeur en trappenhuis. Entree appartement op de eerste verdieping, woonkamer van 5.6m diep en 4.3 meter breed. Grote ramen aan de straatzijde en een mooi hoog plafond. Eenvoudige open keuken 2.2x1.9 met wasbak, elektrische kookplaat en wasmachine aansluiting. Slaapkamer 3.4x2.2 ook aan de straatzijde. Eenvoudige badkamer 3x1.2 met bad/douche combinatie, toilet en vaste wastafel. Gedeelde fietsenberging is in een grote schuur aan de Pansierstraat.

Bijzonderheden

De woning is voorzien van CV en vloerbedekking. Gelegen in een leuke buurt, op loopafstand van de winkelstraten Badhuisstraat en Keizerstraat, het strand, de boulevard, een kinderboerderij, het Westbroekpark met de mooie rozentuin, een bioscoop, casino, het Circustheater, een bowling baan, de Franse school, Duitse school en openbaar vervoer (tram 1, 11 en bus 21, 23). Binnen 5 minuten fietsen bent u bij de gezellige winkelstraat Frederik Hendriklaan. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in 15 minuten bereikt. Parkeren kan met een bewonersvergunning.

Fietsen hok aan de straatzijde


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 58.583 euro voor een persoon of 68.583 euro voor een huishouden van twee of meer personen. Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

Beschikbaar per: 15 juli 2020
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: 1e etage
Oppervlakte: 40.0 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 1
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 785,00 p/mnd
Kabel-tv: € 15,- p/mnd
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: € 15,- p/mnd
Gas/water/electra: € 100,- p/mnd
Stofferingskosten: € 20,- p/mnd

Totale huurprijs is € 950,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving