Pansierstraat (1e etage)    
    REEDS VERHUURD  

Leuk 2 kamer appartement

Indeling

Gezamenlijke trappenhuis richting de eerste verdieping. Entree woning, hal met toegang tot een ruime lichte woonkamer 5.66x3.7 met open keuken, voorzien van elektrische kookplaat, afzuigkap en wasmachine aansluiting. Slaapkamer 4x2,5. Badkamer met ligbad met bubbels, wastafel en toilet. Gedeelde fietsberging op de begane grond.

Bijzonderheden

De woning is recentelijk gerenoveerd en is voorzien van CV en vloerbedekking. Gelegen in een leuke buurt op loopafstand van de winkelstraten Badhuisstraat en Keizerstraat, het strand, de boulevard, een kinderboerderij, het Westbroekpark met de mooie rozentuin, een bioscoop, casino, het Circustheater, een bowling baan, de Franse school, Duitse school en openbaar vervoer (tram 1, 11 en bus 21, 23). Binnen 5 minuten fietsen bent u bij de gezellige winkelstraat Frederik Hendriklaan. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in 15 minuten bereikt. Parkeren kan met een bewonersvergunning.

Fietsen hok aan de straatzijde

Ook voor kortere verhuur beschikbaar.


Details appartement

In de afgelopen week verhuurd
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: 1e etage
Oppervlakte: 45.0 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 1
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 650,00 p/mnd
Kabel-tv: € 15,- p/mnd
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: € 15,- p/mnd
Gas/water/electra: € 100,- p/mnd
Stofferingskosten: € 20,- p/mnd

Totale huurprijs is € 815,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving