Renbaanstraat (2e + 3e etage)    
    VERHUURD onder voorbehoud  

Compleet gerenoveerd dubbel bovenhuis nabij strand

Indeling

Gezamenlijk entree op straatniveau en gedeelde trap naar 1e verdieping. Toegangsdeur van de woning en trap naar 2e verdieping. De hal geeft toegang tot de ruime en lichte woonkamer met open keuken voorzien van diverse moderne apparatuur. De badkamer op de 2e verdieping voorzien van een ruime douche, toilet en wastafel Deze verdieping heeft een kleine slaapkamer van 5,5 m2. Vanuit de hal een open trap naar de 3e verdieping. Hal geeft toegang tot de 2e badkamer met een douche, toilet en dubbele wastafel, slaapkamer aan de achterzijde van 14 m2 heeft openslaande deuren naar het terras van 12 m2, vanuit de hal een apart hok voor de was/droogcombinatie, slaapkamer aan de voorzijde 24 m2 welke eventueel in 2 kamers te delen is. Beide verdiepingen zijn voorzien van een videofoon om de deur te openen.

Bijzonderheden

Compleet gerenoveerd en nieuw gebouwd dubbel bovenhuis nabij strand, uitgaansgelegenheden, openbaar vervoer, internationaal gerechtshof en velen ambassades en bedrijven. De woning is voorzien van een zonnig dakterras met prachtig uitzicht en is zeer goed geisoleerd met nieuwe kozijnen en wordt verwarmd met elektrische vloerverwarming. Met een terras op de zon en twee badkamers. Gerenoveerd volgens alle nieuwe duurzame technieken. Een heerlijk licht appartement met 2 badkamers compleet voorzien van lamelparket.


Details appartement

Beschikbaar per: direct
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: 2e + 3e etage
Oppervlakte: 110.0 m2
Slaapkamers: 3
Aantal personen: 2 + 2 kind(eren)
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel:

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1545,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 50,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen

Totale huurprijs is € 1595,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving