Seinpostduin (2e etage)    

Leuk, gemeubileerd 2 kamer appartement nabij zee

Indeling

Gesloten hoofd entree met een brievenbussen- en bellentableau. Lift of trap naar de 2e etage. Entree appartement. Hal. Lichte woonkamer van 7.0x3.5 met een open keuken voorzien van diverse apparatuur. De woonkamer heeft toegang tot de slaapkamer van 4.0x3.0 met een grote kastenwand en deur naar het balkon van 3.0x1.5 met uitzicht op zee. Nette badkamer van 2.0x2.0 voorzien van bad met douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Separaat toilet.


Bijzonderheden

De gemeubileerde woning is voorzien van CV, mooi laminaat, een balkon met uitzicht op de Noordzee, kelderbox en eigen parkeerplek in de ondergelegen garage. Gelegen nabij de winkelstraat Stevinstraat, het strand, de boulevard, een bioscoop, casino, het Circustheater, een bowling baan, zwembad De Blinkerd, een kinderboerderij, het Westbroekpark met de mooie rozentuin en openbaar vervoer (bus 22 en tram 1, 9). Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in ca. 10-15 minuten bereikt. Parkeren is mogelijk met een vergunning.LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 58.583 euro voor een persoon of 68.583 euro voor een huishouden van twee of meer personen. Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

Beschikbaar per: Direct
Oplevering: Gemeubileerd
Type: Appartement
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: 2e etage
Oppervlakte: 50.0 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 2
Huisdieren:
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 770,00 p/mnd
Kabel-tv: € 15,- p/mnd
Servicekosten: € 25,- p/mnd
Internet: € 15,- p/mnd
Gas/water/electra: € 120,- p/mnd
Meubileringskosten: € 50,- p/mnd

Totale huurprijs is € 995,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de (online) gegevens.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving