Seinpostduin (souterrain + beletage)    

Schitterende dubbele etage met tuin en uitzicht op zee

Indeling

Gezamenlijke entree (met de bovenburen). Hal met apart toilet. Zeer riante woon/eetkamer (40m2) met zeer fraaie authentieke plafonds. Ruime luxe open keuken (4m lang) met diverse inbouwapparatuur. Op de begane grond bevindt zich de eerste slaapkamer (3.60x2.00m) met een moderne en suite badkamer die voorzien is van wastafel en een inloopdouche. Middels trap in serre (3.60x2.17m) heeft u toegang tot het souterrain. Hier bevindt zich een hal die toegang geef tot de ruime achterplaats/tuin (36m2) en tot de tweede slaapkamer (3.55x2.85m) met ook weer een luxe badkamer en suite. Aan de voorzijde van het pand bevindt zich een prive parkeerplaats voor uw auto.

Bijzonderheden

De woning ligt op een toplocatie net achter de boulevard in de directe omgeving gelegen van de Pier, Paviljoen De Witte, winkels, en restaurants. Het openbaar vervoer (bus 22 en tram 1) bevindt zich om de hoek, het centrum van Den Haag en de verschillende uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn binnen enkele autominuten te bereiken.


Details appartement

Beschikbaar per: direct
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: souterrain + beletage
Oppervlakte: 78.0 m2
Slaapkamers: 2
Aantal personen: 2 + 2 kind(eren)
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1700,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 25,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Stofferingskosten: € 25,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1750,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de (online) gegevens.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving