Sloepstraat (begane grond)    
    VERHUURD ONDER VOORBEHOUD  

Mooi 2 kamer appartement

Indeling

Bezichtigingen pas mogelijk vanaf de week van 12-10-2020

Binnenkomst in een hal van 4x1 met een apart toilet met fontein. De gezellige woonkamer van 3.47x6 heeft een moderne open keuken van 3.47x3.47 welke voorzien is van keramische kookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, koelkast met vriezer en een vaatwasmachine. De slaapkamer van 3.3x3.8 heeft toegang tot een klein betegeld binnenplaatsje van 2.58x2.04 waar bv een fiets kan staan. De moderne badkamer is voorzien van een inloop-douche, dubbele design wastafel met badmeubel en een wasmachine aansluiting. Geen rokers.


Bijzonderheden

De woning is voorzien van CV, mooi laminaat, een binnenplaatsje en is goed geisoleerd waardoor er lage stookkosten zijn. Gelegen op loopafstand van diverse winkels, de haven met veel gezellige restaurants en cafes, het strand, de boulevard, en openbaar vervoer (bus 23, tram 1, 11). Binnen 5 minuten fietsen bent u bij een bioscoop, casino, het Circustheater, een bowling baan en het Westbroekpark met de mooie rozentuin. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn binnen 10 minuten bereikt. Voldoende parkeergelegenheid voor vergunninghouders.


Details appartement

Beschikbaar per: 01-11-2020
Oplevering: kaal/gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: begane grond
Oppervlakte: 55.0 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 1
Huisdieren:
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 775,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 10,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Stofferingskosten: € 10,- p/mnd

Totale huurprijs is € 795,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de (online) gegevens.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving