Sloepstraat (1e etage)    
    REEDS VERHUURD  

Leuke kamer nabij het strand met delen k/d/t

Indeling

Gezamenlijk entree op de begane grond, trap naar de 1e etage. Gang. De woonkamer van ca. 4x4 is aan de voorzijde en heeft een schouw. Aparte slaapkamer van 2x1.8 eveneens aan de voorzijde. Aan het einde van de gang bevindt zich de keuken van 3x3 welke is voorzien van een gas kookplaat. Douche met wastafel. Apart toilet.
De keuken en toilet wordt gedeeld met de bewoner van de kamer aan de voorzijde. De douche wordt ook gedeeld met de 2 bewoners van de 2e etage.

Bijzonderheden

De kamers zijn voorzien van CV en stoffering. Gelegen op loopafstand van diverse winkels, de haven met veel gezellige restaurants en cafés, het strand, de boulevard, en openbaar vervoer (bus 23, tram 1, 11). Binnen 5 minuten fietsen bent u bij een bioscoop, casino, het Circustheater, een bowling baan en het Westbroekpark met de mooie rozentuin. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn binnen 10 minuten bereikt. Voldoende parkeergelegenheid voor vergunninghouders.

ROKEN IS NIET TOEGESTAAN!


Details kamer

In de afgelopen week verhuurd
Oplevering: gestoffeerd
Type: Kamer
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: 1e etage
Oppervlakte: 25.0 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 1
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 315,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: € 85,- p/mnd
Stofferingskosten: € 10,- p/mnd

Totale huurprijs is € 425,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de (online) gegevens.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving