Westduinweg (begane grond)    
    VERHUURD onder voorbehoud  

Ruime bedrijfs-/opslag-/garage-/atelierruimte

Indeling

De ruime bedrijfs-/opslag-/garage-/atelierruimte van 100 m² is gelegen op de begane grond en heeft een elektrisch bedienbare overhead deur met een loopdeur.

Bijzonderheden

De bedrijfsruimte wordt casco opgeleverd met betonnen vloeren met vloerverwarming, radiatoren, een elektrische overhead deur met loopdeur en een toilet. Gelegen aan een doorgaande weg richting Kijkduin en naast de haven op loopafstand van diverse winkels, gezellige restaurants en openbaar vervoer (bus 22 en tram 11, 17). Voldoende betaald parkeren/middels vergunning.

Gebruik:
De ruimte mag worden gebruikt conform artikel 7:230a BW en is bij uitstek geschikt voor opslag, groothandel, atelier e/o lichte assemblage. Iedere vorm van productie binnen het gehuurde is onderhevig aan vergunningen en zal door de huurder dienen te worden getoetst bij de plaatselijke overheid.

Huurtermijn:
5 jaar + een optie van 5 jaar (kortere huurperiode is bespreekbaar). Gas en elektra is op basis van een voorschot.


Details bedrijfsruimte

Beschikbaar per: direct
Oplevering: gestoffeerd
Type: Bedrijfsruimte
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: begane grond
Oppervlakte: 100.0 m2
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1100,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 0,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: € 150,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1250,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving